AKTUELNO

Čak pet planeta nalazi se u jednom znaku. Konkretno Sunce, Mesec, Venera, Merkur i Jupiter borave u Blizancima.

Svoj vrhunac će dostići 6. juna i to će biti prilika da se započne nešto novo, posebno zbog dodatne energije retkog stelijuma planeta u ovom vazdušnom znaku.

Šta je stelijum?

Stelijum označava više od tri planete u jednom znaku, a trenutno ih je pet. Sve ove navedene planete se nalaze u Blizancima, naglašavjući sposobnost da se kreira neki novi početak i to u izobilju.

Blizanci kao vazdušni znak predstavljaju sposobnost izbora između fizičke prirode i vaše duše. Međusobnim razumevanjem, razumećete razliku između onoga što želite pod energijom mladog meseca u Blizancima.

Kada se toliko planeta nađe u jednom znaku, posebno u vreme mladog meseca, od vas se traži da iskoristite energiju svake planete kako biste ispoljili svoju nameru. Traži se da usaglasite svoje reči sa postupcima, a istovremeno da slušate svoje srce, piše "Your tango".

Međutim, ovaj stelijum će se posebno dobro odraziti na sledeća tri znaka Zodijaka.

Vaga

Pošto će Jupiter biti godinu dana u Blizancima i doneće sreću u svemu što radite, zato je vrlo važno da visoko postavite svoje namere. Imaćete priliku da istražujete nove horizonte, poput primanja nove poslovne ponude ili prilike da otputujete.

Takođe, možete se istaći u zoni obrazovanja, putovanja i duhovnosti. Obratite pažnju na različite glasove u sebi koji mogu da vas vinu u novi život. Nemojte biti sumnjičavi. Nije vreme da brinete o tome kako će se stvari odigrati i izboru koji ćete doneti. Oslobodite se svega što vas sputava.

Škorpija

Nemojte se opirati promenama, jer se zapravo neće mnogo toga promeniti. Sve što želite u životu je moguće, ali je poenta da preuzmete volan u vožnji svog života. Umesto da čekate savršen trenutak, napravite ga sami. Vi žudite za velikom transformacijom u životu, a vi sami morate da odlučite šta će to biti.

Ovaj stelijum će vam dati priliku da izaberete šta će biti sa vama u narednom periodu. Vreme je da posadite "seme uspeha". Samo ako budete iskreni prema sebi, imaćete šansu da uspete, pa čak i mali korak može napraviti veliki pomak. Život koji sanjate polako se manifestuje.

Vodolija

Upotrebite kompas za upravljanje svojim životom. Budite mudri kada donosite svoje izbore. Nije nezrelo davati prioritet osećaju radosti u svom životu jer je to jedini način da živite život koji vam je predodređen.

Kakvu god odluku da donesete, razmislite da li će vam doneti radost ili ne. Kada to shvatite, naučićete onda kako da živite i razumećete važnost onoga kome dajete prioritet. Biće pokrenuta kreativnost i romantična posvećenost u vama, a žudećete i za kvalitetnim porodičnim vremenom. Nemojte se plašiti da upotrebite reč "ne".

Autor: