AKTUELNO

Da je svaka osoba jedinstvena na svoj način, uopšte nije sporno, ali neki pripadnici zodijaka se, jednostavno, ističu svojim karakteristikama.

Ova dva horoskopska znaka su neustrašiva, puna borbene energije i samouverenosti.

Lav

Prvo mesto na pijadestalu zauzima, ni manje ni više nego kralj šume i Zodijaka - Lav. Rođeni da pudu zvezde pod svetlima reflektora, naprosto zrače toplinom i velikodušnošću, puni vatrenog duha i energije koja ih čini pravim liderima. Poznato je da vole da budu u centru pažnji, poštovani i cenjeni, a njihovo čvrsto samopouzdanje dolazi iz sigurnosti u spostvene vrednosti. Pored toga što su strastveni i kreativni, Lavovi su i neustrašivi, zbog čega pripadnike ovog znaka možemo videti kako hodaju ponosno i uzdignute glave.

Ovan

Zajedno sa Lavom, Ovan deli tron. Kako je prvi zodijački znak, za njih se kaže da su rođeni da budu prvi, pa samim tim su i simbol svega što označava nov početak. Uzevši u obzir da je njihov vladar Mars, planeta borbe i vrednog rada, za Ovnove se može reći da su borci po prirodi, spremni da uvek preuzmu rizik, za šta je potrebno veliko samopouzdanje. Hrabro i odlučno spremni su da stanu na put svima, ali i da prevaziđu sve prepreke koje su pred njima. Strah je za njih nepoznanica a, po potrebi, spremni su da povedu "horde vojnika" sa sobom jer neće dozvoliti da ih išta spreči ili uspori na putu ka zacrtanom cilju.

Autor: