AKTUELNO

Novi Sad ponovo se našao u središtu velike tragedije kada je ubijena još jedna žena od strane partnera. Naime, dvadesetdevetogodšnju Aranku A. nožem je usmrtio partner Jožef F. (36), da bi nakon toga pokušao i sebi da oduzme život.

Kako smo ranije pisali, svemu je prethodila svađa, a prema nezvaničnim informacijama, par se rastao pre desetak dana, s tim da su se na dan tragedije sreli kako bi došlo do pomirenja. Na društvenim mrežama Jožefa F. ređale su se danima objave posvećene partnerki kojoj je na kraju i sam presudio.

Jožef je pored ranije emitovanog uživo prenosa na kojima pozira sa decom, podelio tog dana čak 33 objave, a poslednja među objavama je i niz od 69 fotografija, s tim da se na nekima od njih mogu videti i tri ćerkice ovog bračnog para koje su juče ostale bez majke.

Foto: Društvene mreže

Inače, prema rečima komšija, on je došao juče i napao je Aranku, a onda je izbo nožem čak šest puta.

Pa da podsetimo, ovaj par živeo je u naselju Bangledaš koje je nedavno izgorelo, da bi posle požara došli kod njene sestre da žive. Do tragedije je došlo u Ulici Baja Pivljanina u Novom Sadu.

- Posvađali su se, on je izvadio nož i izbo je. Pokušala je sestra da ih razdvoji, ali nije uspela. Kada je video šta je uradio, povredio je i sebe. Imaju troje male dece, kaže izvor.

Po rečima doktora Zorana Krulja, portparola novosadske Hitne pomoći, njihova ekipa izašla je na lice mesta u 14:46, zatečena je žena stara 29 godina sa brojnim povredama koja je preminula na licu mesta, dok je muškarac (36) imao višestruke povrede oštrim predmetom koje je najverovatnije sam sebi zadao.