AKTUELNO

Tužilaštvo u Skadru u utorak će ponovo saslušati jetrvu Alme Arazi i maloletnu ljubavnicu supruga žene koja se sa troje dece utopila u Bojani!

Istražitelji prema navodima albanskih medija žele da razjasne mnoga pitanja o tragičnom događaju koji se dogodio 2. maja uveče kad je Alma najverovatnije bacila troje dece u Bojanu, a zatim počinila samoubistvo.

Poslednja osoba koja je razgovarala sa Almom bila je upravo njena jetrva sa kojoj je pre tragedije popila kafu u dečjoj igraonici. Istražitelji veruju da jetrva može da rasvetli odnose Alme i Erdžisa koji su zapali u bračnu krizu zbog njegove veze sa maloletnicom (17) koja je prema navodima albanskih medija trajala sedam meseci.

Foto: Facebook.com/ALMA BUSHATI ARRAZI

Rezultati dva veštačenja mogli bi da daju konačne odgovore na mnoga pitanja.

Očekuje se rezultat toksikološke analize Alme i dece dok bi trebalo da stigne i rezultat veštačenja telefona Erdžisa koji je prema navodima albanskih medija nakon nestanka supruge i mališana obrisao sve poruke koje je razmenjivao sa njom. Istražitelji su pokušali da povrate poruke kako bi se proverilo da li je bilo pritisaka i verbalnih pretnji upućenih supruzi.

Erdžis se nalazi u zatvoru Reči pod prismotrom.

Albanski mediji su došli do izveštaja zatvorskog psihologa o Erdžisu koji je nastao 2022. godine kad se nalazio u pritvoru zbog narkotika. Zatvorski psiholog navodi da je Arazi pokazao interesovanje za programe rehabilitacije nakon individualne socijalne obuke.

Takođe se navodi da je tokom dva meseca u zatvoru Arazi imao tri skajp razgovora sa porodicom i samo jedan fizički sastanak sa decom i suprugom. Tada je izjavio da ima dobru i stabilnu vezu.