AKTUELNO

Svetlana Dragijević (69) koja je danas sahranjena na zlotskom groblju pored svog sina Dalibora (40), preminula je pre dva dana nakon što joj je iznenada pozlilo dok je bila u poseti svojim komšijama - porodici Todorović.

Svetlana je tog kobnog dana, 15.maja otišla u posetu komšijama koji su udaljeni nekoliko kuća od njene.

- Ovo što se dogodilo nije nimalo lako. Morate da nas razumete, ženi je pozlilo u kući dok je bila kod nas u poseti. To su zaista strašne stvari - kaže za Kurir članica porodice Todorović koju smo zatekli kako i rukama drži dve velike sveće, verovatno spremajući se za sahranu:

- Sve što se dogodilo toj porodici je na kraju tužno. Jedna kuća se ugasila.

Foto: Pink.rs/D.Stankov

Inače, članicu porodice Todorović zatekli smo kako izlazi iz svog automobila ispred svoje porodične kuće. Vidno neraspoložena i neutešna uspela je da kaže nekoliko rečenica, a potom se onako u crnini zahvalila na razgovoru u ušla u porodični dom.

Kako smo ranije pisali, Svetlana je komšijama navodno, pre nego što se srušila samo uspela da izusti rečenicu: "Dajte mi malo vode, nije mi dobro."

Uznemirene komšije pozvale su Hitnu pomoć koja je ubrzo došla kod njih, ali su nažalost i pored svih napora lekara samo mogli da konstatuju smrt žene.

- Bila je i policija, radili su i uviđaj jer je žena umrla u kući, a potom su njeno telo prevezli na obdukciju - rekle su ranije komšije.