AKTUELNO

Željko Delibašić (61), koji je juče u jutarnjim časovima u Rakovici nožem iskasapio suprugu Ankicu Delibašić (57), nakon zločina je odlučio da se istušira, pa tek onda da ode i prijavi zločin u policiji.

- Željko je suprugu ubio u porodičnom stanu u beogradskom naselju Rakovica. Naime, on joj je presudio nožem, a potom, nakon jezivog zločina, odlučio da se istušira i spere krv supruge koju je imao na sebi. Nakon toga je ostavio nož na njenom stomaku, a onda otišao u policiju i prijavio šta je učinio - navodi izvor Republike upoznat sa slučajem.

- Ankica je bila divna žena, uvek pozitivna i nasmejana. Nikada ne bi prošla pored nas da se ne javi. Što se Željka tiče, on je bio mirniji, uglavnom je gledao u pod ili pričao na telefon, ali nikada nije bio neprijatan niti je bio sklon incidentima. Valjda je ranije radio kao policajac, a u poslednje vreme kao dostavljač hrane - objašnjavaju komšije za naš portal.

Komšije kažu i da bračni par ima ćerku, a da Ankica isto ima žensko dete iz prvog braka.

- Stariju ćerku dugo nisam video, a mlađu sam sretao u prolazu. Ne znam šta će sa njom biti - rekao je komšija porodice Delibašić.

Autor: