AKTUELNO

Bojan Pavlović (23) iz Loznice kada je krenuo u Novi Pazar da poseti svoju majku nije ni slutio da će doživeti krvavi pir kod svoje majke u dvorištu u kojem je glavni akter bio njihov tada maloletni komšija.

Bojan je u Novom jutru kod Jovane Jeremić na TV Pink rekao da je često odlazio kod svoje majke u Novi Pazar i da je sa svima iz komšiluka tamo imao dobre odnose.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije ni slutio da će komšija u koga je verovao, da mu iz čista mira ničim izazvan naneti teške telesne povrede nožem i spred njegove majke i njegove žene.

Kada god je išao tamo, Bojan kaže da ga je komšija uvek lepo dočekao i da nikada nisu imali bilo kakav sukob, bili su u najboljim odnosima.

Veče kada se sve ovo dogodilo Bojan je sedeo ispred kuće sa nekim društvom. Komšija se javio da će doći kod njih sa još jednim drugom, rekao je Bojan prisećajući se te kobne večeri.

- Obojica su došla sa namerom i sa noževima. Drugi momak je bio problematičan, tako se pričalo u kraju, obojica su bili u pripitom stanju - kaže on.

Oni su pre toga bili u nekom kafiću gde su najverovatnije pili.

Kako kaže, on mu je prišao sa leđa i iz čista mira počeo da ga ubada nožem.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobio je dva uboda nožem. Na jednom mestu bila mu je presečena arterija i morao je na operaciju i ušivanje kako ne bi izgubio mnogo krvi.

Foto: TV Pink Printscreen

Druga ubodna rana bila je u predelu burega, na sreću napadač je promašio bureg ali mu je presekao jetru, polomio rebro i probio pluća.

Foto: TV Pink Printscreen

Drugi mladić koji je došao sa komšijom napao je njegovog druga sa kojim je Bojan sedeo.

Nakon napada obojica su pobegla, a njih povređene ostavili su da leže u lokvi krvi.

Pozvata je policija i hitna pomoć, a Bojan je zbog teških povreda morao da leži u bolnici u Novom Pazaru 7 dana, nakon čega je bio poslat u Kragujevac gde mu je rađena drenaža pluća.

Bojanov drug je zadobio lakše telesne povrede.

Bojanu ni dan danas nije jasno zbog čega ga je komšija kome je verovao napao i šta je razlog i motiv napada.

Odgovor je pokušao da sazna kada ga je pozvao advokat napadača.

- Nakon ovog događaja advokat napadača me je pitao da li bi želio da se sretnem sa njim. Pristao sam samo kako bi saznao zašto je to uradio - navodi Bojan.

Odgovor koji je dobio bio je šokantan.

- On je zajedljivim tonom rekao da ne zna o kakvom napadu Bojan priča dodajući da nož nije pronađen i da nema dokaza da ja on kriv za bilo šta - priseća se Bojan.

Epilog ove priče završio je na sudu. Bojan je tužio napadače 2022. godine, ali je kako kaže doneta odluka da se postupak obustavi.

Bojan navodi da je njegov advokat iz Beograda bio krajnje pasivan kada je njegov slučaj bio u pitanju i da ga ni o čemu nije obaveštavao.

- Ja sam svakog meseca išao kod njega i pitao ga kada će biti pokrenuta privatna tužba, a on je stalno imao neke izgovore i priče da postoje neki problemi koje prvo mora da reši - kaže Bojan.

Nakon dužeg vremena on je odlučio da svoj predmet odnese kod drugog advokata.

Kako je rekao želi da počinioci ovog napada budu kažnjenji i da mu bude isplaćena materijalna i nematerijalna šteta koja mu je pričinjena.

Bojan trenutno živi u Loznici sa suprugom sa kojom ima malu ćerkicu, kaže da se ne boji za svoj život dodajući da se njegova majka i žena veoma plaše i da su zabrinuti.

Kaže da želi da se što pre završi ova priča, a da počinioci napada budu kažnjenji.

Autor: Dalibor Stankov