AKTUELNO

Goran Vesić i Boban Đurović iz SNS-a pozvali su građane Vrnjačke Banje da 2. juna glasaju za listu listi "Aleksandar Vučić-Vrnjačka Banja sutra".

Vesić je istakao da izbori koje se održavaju 2. juna nisu samo lokalni izbori, već da su to izbori na kojima odlučujemo kako ćemo živeti u budućnosti.

- Građanke i građani Vrnjačke Banje znaju šta su dobili poslednih 10 godina od kad se Srbija ubrzano razvija. Već krajem ove godine, a najkasnije u prvoj polovini sledeće godine, autoput Moravski koridor stićiće do Vrnjačke Banje. Time će Vrnjačka Banja biti još bliža drugim delovima Srbije, još atraktivnija za investiranje. Radimo kanalizaciju u Vrnjačkoj Banji, radimo gondola. Nastavićemo da investiramo i ulažemo. Jer svako naše mesto u Srbiji, i Vrnjačka Banja, i svako drugo mesto, treba da postanu još bolje mesto za život. Jer to je suštinak svake politike – rekao je Vesić i dodao:

- Da se sutra živi bolje nego što se živi danas. A to možemo, samo ako glasamo za listu "Aleksandar Vučić-Vrnjačka Banja sutra".

Đurović, koji je i predsednik opštine Vrnjačka Banja, rekao je da je podrška države bila ključna u rešavanju brojnih izazova i problema koje su zatekli dolaskom na vlast.

- Zahvaljujući toj podršci započeti su i ambiciozni, decenijama sanjani projekti, poput gondole. Podrškom listi "Aleksandar Vučić-Vrnjačka Banja sutra", 2. juna glasate za budućnost koja se zasniva na stabilnosti, viziji i odlučnosti da se vrnjačka opština dalje razvija – rekao je Đurović.