AKTUELNO

Košarkaš Partizana Džejms Naneli i igrač Crvene zvezde Stefan Lazarević su dali danas izjave u policiji povodom incidenta koji se desio danas u Beogradskoj areni.

Danas se desio fizički obračun između ova košarkaša, a Džejms Naneli je povredio Stefana Lazarević koji nije sposoban da nastupi u trećem meču finalne serije ABA lige.

Američki košarkaš koji brani boje Partizana izjavio je da krilni centar tima sa Malog Kalemegdana njega prvi uhvatio desnom rukom za vrat i da je potom hteo da ga udari levom, ali da je on uspeo da mu skloni, a da onda je potom udario instiktivno Lazarevića u predelu glave. Rekao je da je nakon toga Lazarević skočio na njega i rukom gura glavu ka podu, a da je igrač Partizana Džejlin Smit pokušavao da ga spreči u tome.

S druge strane Stefan Lazarević tvrdi ga je Džejms Naneli psovao na engleskom jeziku. Srspki košarkaš je potom dodao da je igrač Partizana uputio udarac u predelu levog oka, a da je onda on Nanelija uhvatio za vrat i odgurnuo ga. Takođe je rekao, da je Smit pokušao da ih razdvoji.

Oba igrača su navela da su košarkaši Crvene zvezde brzo reagovali kako bi sprečili veći incident. Videćemo kakvi će biti sledeći koraci po pitanju ovog slučaju, očekuje da će svih 11 svedoka slučaja biti ispitani posle meča.

Autor: