AKTUELNO

Selektor košarkaške reprezentacije Brazila, Aco Petrović, oglasio se povodom situacije oko centra Partizana Bruna Kabokla, koji je u subotu svojevoljno i bez dozvole kluba napustio Srbiju.

Crno-bele je uoči finala Superlige sa Crvenom zvezdom šokirao postupak Kabokla, koji je svoj odlazak iz Beograda pravdao navodnim obavezama u reprezentaciji Brazila.

Igrač je bez dozvole Kluba i bilo kakvog obaveštenja otputovao za Orlando, navodno zbog obaveza u nacionalnom timu Brazila - stoji između ostalog u saoptenju Partizana,

Da njegove reči ne piju vodu moglo se naslutiti i po tome što je njegov saigrač iz reprezentacije Jago dos Santos i dalje u Beogradu, gde se ostatkom tima Crvene zvezde priprema za finalne mečeve sezone.

Sada se po ovom pitanju oglasio i selektor košarkaške reprezentacije Brazila, Aco Petrović, koji je na društvenoj mreži "X" negirao da Kaboklo trenutno ima obaveze u nacionalnom timu.

S obzirom na novonastalu situaciju sa Kaboklom i Partizanom, mogu vas samo informisati, da on i Jago imaju obavezu javiti se na pripreme brazilske reprezentacije, isti dan, a po završetku obaveza u srpskom prvenstvu - napisao je Petrović.