AKTUELNO

U svečanoj atmosferi u hali "Aleksandar Nikolić" Goran Karadžić, direktor JP Stara planina, uručio je poklon vaučer za boravak u Hotelu Stara planina Dejanu Davidovcu, MVP-u i najboljem šuteru šampionata Srbije u sezoni 2023/24.

KK Crvena zvezda je ostvarila zapažen uspeh osvajanjem tri prestižna trofeja u ovoj godini. Pored odbrane titule šampiona Srbije, ekipa je osvojila i Kup Radivoja Koraća pobedom nad Partizanom, te su istog protivnika maksimalnim rezultatom savladali i u finalu ABA lige. Ovi uspesi potvrđuju dominaciju Crvene zvezde u regionalnoj košarci.

Foto: KK Crvena zvezda/Đorđe Kostić

U četvrtak je organizovana svečana dodela pehara i medalja igračima i članovima stručnog štaba KK Crvena zvezda. Hala "Aleksandar Nikolić" bila je ispunjena navijačima koji su sa ponosom proslavili uspehe svog tima. Karadžić je iskoristio priliku da čestita Dejanu Davidovcu na njegovim izvanrednim igrama i doprinosu klubu, uručivši mu vaučer kao znak zahvalnosti i podrške.

- Dejan Davidovac je pokazao izuzetnu posvećenost i veštinu na terenu, što je bilo ključno za uspehe ove sezone. Ovaj poklon je samo mali znak pažnje za sve ono što je uradio - izjavio je Karadžić koji se takođe proslvio kao igrač KK Crvena zvezda.

KK Crvena zvezda nastavlja da gradi svoju bogatu istoriju i postavlja nove standarde u košarci, a igrači poput Davidovca su garancija svetle budućnosti kluba. Navijači sa nestrpljenjem iščekuju nove izazove i uspehe svoje omiljene ekipe.