AKTUELNO

Jedan od najboljih košarkaša današnjice, as Denver Nagetsa i reprezentacije Srbjie, Nikola Jokić učestvovaće na Olimpijskim igrama ovog leta, a pre samog početka priprema, odlučio je da dobro napuni baterije posle naporne sezone.

Tako, Nikola je odmah posle poraza Denvera od Minesota u polufinalu Zapada došao u rodni Sombor, a onda je "obavio" sve ono što obično radi tokom jula. Posetio je Švedsku bio na trkama, nezvanično, bio je i na aukciji konja, koa i na raftingu na Tari, gde redovno odlazi, a malo vremena iskoristio je, po svemu sudeći, i za uživanje u rodnom gradu.

Tako, na društvenim mrežama se pojavio video, za koji se predpostavlja da je najverovatnije nastao ovih dana, a na njemu se vidi kako aktuelni MVP NBA lige đuska.

"Kao sav normalan svet", jedan je od komentara, a baš tako i deluje. Srpski košarkaš još jednom je pokazao koliko mu prija kada je "običan" i nevidljiv kao i drugi.

Pogledajte kako Nikola đuska:

Da podsetimo, reprezentacija će se okupiti 24. juna u Staroj Pazovi i tamo će ostati do 11. jula. Za to vreme, pripremaće se za učešće na najvećoj svetskoj smotri.

Olimpijske igre traju od 26. jula do 11. avgusta, a rivali u grupi će joj biti Amerika, Južni SUdan i pobednik kvalifikacionog turnira koji će biti odigran u Portoriku. Sa Jokićem u timu, naša reprezentacija ima šanse da osvoji zlato.

Autor: Aleksandra Aras