AKTUELNO

Nekoliko dana pre putovanja treba početi sa nekim probiotikom. Neka to bude i najbolji-Duobiotik, savetuje dr Vladimir Stojanović klinički farmakolog.

Pred put nas sačeka milion obaveza, pakovanje, spremanje i uvek nešto da završimo u poslednjem trenutku. Taj period pred godišnji odmor treba da bude što opušteniji i sa manje stresa kako bi smo skliznuli u svoj dugoočekivani odmor relaksirani, opušteni i prepustili se destinaciji i okruženju koje smo odabrali.

Pravi prijatelj je tu i kad ne tražiš pomoć. ATENSA je prirodni preparat na bazi čistog šafrana koji će pomoći da se tenzija spusti, da budemo rasterećeni, emotivno izbalansarani i sa lepim snom. Ona ne uspavljuje i može se piti tokom dana i vožnje. Direktna je i konkretna.

Zato je i zovu Atensa za dan bez stresa!

Foto: Promo

Na muci se poznaju junaci, ali ne moramo čekati muke koje se često dobiju tokom putavanja zbog promene vode, hrane, higijenskih uslova, prolaska kroz prelaze i gejtove gde su pre nas prešli stotine hiljada ljudi. Sprečimo bilo kakavu dijareju ili nelagodu u stomaku, Duobiotic se uzima nekoliko dana pre puta i tokom celog puta kako bi našu crevnu floru pripremio i ojačao za one izazove putovanja koje nisu deo putnog aranžmana ni dodatnih ekskurzija koje smo uplatili.

Foto: Promo

Čak i koža sa najboljim pigmetom i sa najjačim zaštitinim faktorom pocrveni na suncu. Sem one koja je ostala bezbedno u stanu pod klima uredjajem. Jecovit je savršena kombinacija ulja iz ajkuline jetre obogaćeno prirodnim izvorima vitamina A, D i E koja će rešiti i blago i jače izgorelu kožu i preko noći je umiriti. Ko je probao zna o čemu pričamo. No sve više je onih koji redovno uveče tokom letovanja mažu svoju kožu Jecovitom kako bi je umirili, ishranili i obogatili i spremili za sledeći dan na suncu kako bi postala i ostala baršunasto meka i sa dugotrajnim bronzanim sjajem.

Foto: Promo

Bazeni kao sva kupališta često umeju da budu uzrok urinarnih infekcija kako kod muškaraca tako i kod žena. Nije na odmet imati kod sebe pa i uzimati preventivno Utisept, sjajni preparat francuskog porekla gde jedna kapsula menja čak 50 šoljica čaja hibiskusa i sprečava nastanak i širenje raznih urinarnih infekcija a pogotovo ešerihije koli. Poptpuno prirodan, potpuno bezbedan.

Autor: Dubravka Bošković