AKTUELNO

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u subotu je na trening izašao sa kacigom, posle incidenta sa navijačem i flašicom, a sada je objavljen i termin meča trećeg kola u kojem se Srbin sastaje sa Alehandrom Tabilom.

Najbolji teniser planete Novak Đoković je svoje učešće na mastersu u Rimu započeo veoma turbulentno. Posle prvog kola, u kom je bio slobodan, Nole je u drugom savladao Korentana Mutea, ali taj trijumf je ostao u drugom planu zbog incidenta koji se dogodio po završetku meča, kada je pogođen flašicom u glavu.


Srpski as je tada momentalno prebačen u medicinsku sobu kompleksa "Foro Italiko" i posle brze intervencije lekara je pušten u hotel. Da je sa Noletom sve u redu, postalo je jasno sada, pošto je samo dan nakon incidenta izašao na terene u "Večnom gradu", kako bi odradio trening i to sa kacigom.


Više nema sumnje da je Srbin dobro, te da će bez problema izaći na megdan Čileancu Alehandru Tabilu. Meč šesnaestine finala odigraće se na centralnom terenu, ne pre 16 časova, što znači da je treći po redu.


Podsetimo, dan nakon incidenta iz Rima stižu informacije da je u ceo slučaj umešana i policija, koja pokušava da nađe krivca za Novakovu povredu glave.

Autor: