AKTUELNO

GrađanI od Pajtića mogli da čuju samo izmišljotine, tvrdi Igor Mirović.

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Igor Mirović poželeo je građanima Vojvodine da konačno dobiju domaćinsku, odgovornu i vrednu vlast i istakao da je uveren da će im se ostvariti dugogodišnja želja - da dobiju predsednika pokrajinske vlade dostojnog Vojvodine. Mirović je rekao da je žalosno što predsednik vojvođanske vlade Bojan Pajtić u novogodišnjoj čestitki građanima ne može da se pohvali nijednim rezultatom i kaže makar jednu stvar koju je u njihovu korist uradio u 2015. godini.

Građani Vojvodine mogli su od Pajtića tokom čitave godine da čuju samo pregršt izmišljotina, da vide kako izgleda kada jedan javni funkcioner beži čak i od detektora laži, kako sam sebi preti smrću, kako izmišlja aferu za aferom - naveo je Mirović.

On je rekao da su građani od Pajtića mogli da vide i kako ne poštuje institucije zemlje čiji je javni funkcioner, kako čini sve da onemogući neselektivnu borbu protiv korupcije i kriminala, kako ne objašnjava građanima zašto je, sa svojim saradnicima, razorio Vojvodinu, kako se na svakom mestu pred stranim zvaničnicima trudi iz petnih žila da ocrni državu Srbiju.

- Sve su to mogli videti, ali zato nikada nisu imali priliku da ga vide na radnom mestu - zaključio je Mirović.

Autor: D. Jovanović

'