AKTUELNO

Licemerno je da se Đilas zalaže za bojkot rada Skupštine, a istovremeno kupuje opozicione poslaničke mandate i formira svoj poslanički klub.

Dragan Đilas nema stranku ali se kao lider Saveza za Srbiju zalaže za bojkot parlamenta. Zahvaljujući svom bogatstvu u parlamentu će ipak kupiti poslanički klub.

Ovu trgovinu poslaničkim mandatima po nalogu Đilasa realizuje Marinika Tepić poznata po čestim menjanjima kako uverenja, tako i stranačkih dresova.

Prvi korak Marinike bio je pokušaj da privoli Zorana Živkovića da pristane na ovu trgovinu, ali pošto ju je on odbio, Đilasova uzdanica je pribegla formiranju novog poslaničkog kluba.

- To je urađeno bez trunke pameti. Razumem da neko menja politički stav i pet ili šest puta, zajedno sa dresom koji nosi, ali barem uradite to na način koji je formalno ispravan. Kad se pored vas desi nešto čega ste i vi svedok i neko napravi nešto od čega je i vas sramota... - kaže Živković.

Marinika Tepić nehotično u svom demantiju u "Blicu" koji je pisao o njenim namerama potvrđuje da će članovi novog poslaničkog kluba pripadati budućoj Đilasovoj stranci.

Tačno je da će narodni poslanici koji će postati novi članovi stranke Dragana Đilasa sredinom aprila, i nakon toga ostati samostalni poslanici - navela je.

Trgovina je osnov Đilasove politike. Posle kupovine stranke, svojim novcem kupuje i mandate poslanika u Skupštini Srbije, kažu sagovornici Pinka.

- Marinika Tepić samo je izvršilac prljavih radova. Očigledno je: Đilas je kupio stranku, sad je kupio i poslanički klub. Tajkun ima politiku kupovine. Imamo sada situaciju koju je svojevremeno Đilas najstrašnije napadao - kaže glavni i odgovorni urednik "Informera" Dragan J. Vučićević.

Marinika Tepić je u Skupštinu ušla kao poslanica LSV, ali je pred predsedničke izbore istupila iz te stranke i učestvovala u kampanji Saše Jankovića. Potom je pristupila novoj stranci Zorana Živkovića, a sada postala Đilasov Trojanski konj u Parlamentu Srbije.

Na društvenim mrežama poznata je njena sklonost menjanja stranaka, ideologija i politika.

- Poznavajući Mariniku, pretpostavljam da prelazi kod Đilasa. Ona je hvatačica mandata, ništa drugo - jedan je od komentara na društvenim mrežama.

Licemerno je da se Đilas zalaže za bojkot rada Skupštine, a istovremeno kupuje opozicione poslaničke mandate i formira svoj poslanički klub.

#Dragan Đilas

'