AKTUELNO

U pisanoj izjavi dostavjenoj medijima, Mirković kaže da je došlo vreme da se "konačno dobiju ti odgovor" kako bi građani Beograda i Srbije "znali sa kime imaju posla".

Šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković pozvao je danas lidere Saveza za Srbiju da zbog sve agresivnije kampanje i nasilja koje sprovode, objasne kako su stekli svoje bogatstvo, odnosno šta su radili u zgradi Javnog servisa, saopštio je SNS.

Mirković je pozvao Dragana Đilasa da objasni na koji način je stekao 25 miliona evra u nekretninama, ako se zna da pre ulaska u politiku nije imao ništa od tog bogatstva i kako je uspeo da obezbedi 500 miliona evra profita kompanijama u njegovom vlasništvu.

Istovremeno, Mirković se upitao da li to što do sada nije formirao svoju stranku, iako je to u februaru najavljivao, znači da je "nesposoban do te mere" ili da je podrška naroda njemu manja od 10.000, koliko je potrebno za osnivanje stranke.

Mirković je za Vuka jeremića rekao da narodu duguje da objasni za kakve usluge mu je osuđeni Patrik Ho uplatio 7,5 miliona dolara i upitao se da li ga plaši što su strani novinari napravili dokumentarni film o njemu u kome se Jeremić označava kao najveći krivac za prevaru.

Za lidera Dveri Boška Obradovića, Mirković je rekao da je dužan da objasni šta je radio u zgradi RTS-a i da li će neki naredni put ponovo prebiti novinarke Pinka ili neke druge žene, kao i da kaže ko mu je dao ovlašćenje da određuje ko je novinar a ko nije i koji medij treba ugasiti.

Kada budemo dobili odgovor makar na jedan deo ovih pitanja, svima u Srbiji će biti još jasnije, da ova crna trojka Đilas, Obradović i Jeremić, nije ništa više od grupe osvedočenih lopova, prevaranata, lažova i siledžija koja svojom mržnjom i nasiljem želi da nadomesti nedostatak podrške i poverenja građana", rekao je Mirković.

#Aleksandar Mirković

#Opozicija

'