AKTUELNO

Ona je ocenila da opoziciju ne interesuje da pred građane Srbije izađe sa konkretnim programom.

Predsednica Parlamenta Maja Gojković, ocenila je da će ova predsednička kampanja biti veoma zahtevna i da je očigledno da će to biti kampanja 15 na jednoga.

-Postoje šanse 50:50 odsto da pobede kandidati DOS-a u odnosu na našeg kandidata Aleksandra Vučića. Zato je važno da građani Srbije shvate koliko su ovo važni izbori koji mogu da nas vrate u prošlost, u vreme vladavine DOS, ili da izaberu budućnost i rezultate rada Aleksandra Vučića u poslednje tri godine - istakla je ona u Nacionalnom dnevniku TV Pink.

Ovo je, prema njenim rečima, najveći izazov za Aleksandra Vučića, a važno je, kako naglašava, da građani Srbije shvate koliko su ovo važni izbori, koji mogu da nas vrate u prošlost ako izaberu dosovsku vlast ili da možemo sa Vučićem da idemo napred.

Na pitanje može li da prokomentariše zahtev Vuka Jeremića da se odblokira rad Narodne Skupštine, ona je rekla da je "šokirana količinom neistina od strane Jeremića i Saše Jankovića", rekavši da je ona napravila najbolji mogući izbor i da rad parlamenta nije zakočen.

-Njih ne interesuje da izađu sa konkretnim programom, oni rade na destabilizaciji Srbije - ocenila je Gojković, naglasivši da građani treba da dobro razmisle kada budu izlazili na izbore - zaključila je ona.

Pink.rs

#Aleksandar Vučić

#Izbori

#Maja Gojković

#Predsednički izbori

'