AKTUELNO

Nataša Jovanović, poslanik SNS-a, rekla je da brutalnim lažima, teškim falsifikatima, ogoljenom mržnjom prema svojoj srpskoj državi i narodu antidržavna opozicija, kako je istakla, se zajedno sa svojim zapadnim mentorima najvećim mrziteljima Srbije navodnim evro parlamentarcima obrušila na istinu, pravo i pravdu.

- Onakve lažne konstrukcije, bezočni napadi na legalno i legitimnu narodnom voljom izabranu vlast na najčistijim, najdemokratski održanim izborima u našoj zemlji samo su bedno opravdanje za težak izborni poraz koji su ti opozicioni nasilnici i jurišnici na institucije doživeli na decembarskim izborima. Pred svojom glavnom mentorkom Violom fon Kramon i ostalim svojim pajtosima iz Evropskog parlamenta, u Strazburu na nekom panelu pred sednicu Evropskog parlamenta vape i mole za nekakvu međunarodnu intervenciju i istragu, zaustavljanje finansijskog i privrednog rasta Srbije. Traže obustavu projekata i ukidanje pretpristupnih fondova. E pa neće moći - kazala je Jovanović i dodala:

- Ovakva količina snishodljivosti nezabeležena je do sada, svoju bruku i nečasno delovanje čak direktno prenose preko svojih tajkunskih medija. Ničega se ne stide, nemaju ni moral ni čast ni obraz. Za bedne aplauze svojih gazda i tapšanje ovako da se izdajnički i lažljivo ponašaju stvarno je velika sramota za sve njih iz antidržavne opozicije. Na kraju se pored svega svelo na traženje nacionalne frekvencije za svoje tajkunske televizije. Ovo što oni iz lažljive opozicije traže i nekakva rezolucija je otvoreni neprijateljski akt protiv Srbije.

Jovanović navodi da oni znaju oni vrlo dobro da ih narod neće.

- To su građani Srbije pokazali na slobodnim, demokratskim i fer izborima u decembru - rekla je Jovanović i zaključila:

- Za razliku od njih koji blate svoju državu i narod predsednik Srbije Aleksandar Vučić će u Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija danas snažno i argumentovano da se bori za Srbiju i naš narod na Kosovu i Metohiji. Slobodarska i snažna Srbija je uz njega! Živela Srbija!