AKTUELNO

"U takmičenju, kako izmisliti što gluplji i nerealniji zahtev i ultimativno tražiti njegovo ispunjenje kao uslov da ne bojkotuju izbore, šamipon je ipak Miki Aleksić.

Кada je u pokušaju da ustanovi šta opozicija zaista traži i predlaže, predsednik Narodne skupštine Republike Srbije Ana Brnabić je pitala: „Da li opozicija ostaje pri svom predlogu od 1.aprila 2024. godine, da svi lokalni izbori u Srbiji budu održani 2. juna?“, pred svima nama, a tu je bilo više od 30 prisutnih, među njima i predstavnici Crte, Cesida, Transparentnosti Srbije, Agencije za sprečavanje korupcije, jasno i glasno Marinika Tepić je odgovorila – „Taj predlog više nije na stolu.“.

Niko od opozicije nije imao drugačiji stav od svoje liderke, već su tražili da se svi izbori odlože najmanje za šest meseci, a sada Miki Aleksić laže, tvrdeći da Ana Brnabić ne govori istinu i da spinuje, te sa naknadnom pameću traži da mu se ponude izbori 2.juna.

Medalja za kukavičluk i bezobrazluk, ali ako je i od Aleksića, previše je. Beogradski izbori će se održati 2.juna, onako kako Ustav i zakoni ove države propisuju, jer građani Beograda i gradskih opština ne smeju zbog privremenog finansiranja da ostanu bez vode, grejanja i svih onih usluga koje zavise od normalnog funkcionisanja gradskih službi, a ko hoće da učestvuje na izborima, na volju mu", poručio je narodni poslanik Pokreta socijalista

Đorđe Кomlenski odgovarajući Miroslavu Aleksiću.