AKTUELNO

Pavle Staničić, advokat, govoreći o ekspozeu Miloša Vučevića i atmosferi u Skupštini Srbije kaže da se videla ozbiljnost prestavnika vladajuće koalicije, u smislu nastavka politike koja je vođena 12 godina.

Staničić je naveo da je to politika kontinuiteta u smislu napretka i razvoja Srbije.

- Ekspoze je trajao oko tri sata. Onda se sa druge strane vide neki predstavnici opozicije koji dremaju, spavaju u Skupštini, ponašaju se na neprikladan način, imaju upadice... Imate predstavnike vladajuće koalicije koje objašnjavaju narodu kako će izgledati politika buduće Vlade - rekao je Staničić za Novo jutro TV Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je ocenio, kritike opozicije su uglavnom neosnovane i više liče na emisiju zabavnog karaktera.

- To je nedostatak politike, političkih ideja i njihovog predstavljanja. Siguran sam da će građani Beograda prepoznati tu ozbiljnost - kazao je Staničić.

Srđan Barac iz Centra za društvenu stabilnost govoreći o polemici Jovanova i Ponoša kaže da je Ponoš svojim izlaganjem skretao temu sa onog što je bitno.

- Važan je ekspoze, koje je bio detaljan, precizan i čini mi se, vrlo utemeljen u svakoj oblasti koja je važna - naveo je Barac.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je rekao, ključno je to što je definisana naša vojna neutralnost i ulaganje u namensku industriju.

- Sa druge strane, jasno su prikazani planovi za dalji rast i razvoj Srbije - kazao je Barac i naglasio da je naš politički kurs jako teško održati jer postoje pritisci sa svih strana.