AKTUELNO

Vlasnik Pink Media Group, vodeće kompanije u Jugoistočnoj Evropi - Željko Mitrović neretko provodi vreme sa svojim zaposlenima i gleda da sve važne stvari koje se emituju na televiziji isprati lično u uživo!

Ovoga puta, Mitrović se oglasio iz Novog Sada fotografijom i snažnom porukom na svom Instagramu nalogu!

Kako se iz priložene fotografije može videti, vlasnik i direktor Pink Media Group-e se trenutno nalazi u reportažnim kolima i uživo prati prenos velikog predizbornog mitinga koji izborna lista "Aleksandar Vučić - Novi Sad sutra" održava u Novom Sad u hali JP "Sportski i poslovni centar Vojvodina".

Kako možemo videti, na monitorima iza Željka, nalaze se snimci prepune hale ljudi koji su došli da podrže politiku Aleksandra Vučica i Srpske Napredne stranke, kao i onih koji su okupljeni na zajedničkoj listi, sa kojom će nastupati na predstojećim izborima.

Željko Mitrović je uz priloženu fotografiju poslao i snažnu poruku:

- Spens u Novom Sadu, ozbiljna energetska eksplozija! -stoji u opisu fotografije koju je Mitrović postavio na svom Instagram profilu.

Podsetimo, Željko Mitrović je uvek važio za nekoga ko je veliki patriota, ali je i nebrojano puta pokazao da se ne libi toga da iskaže svoje političko mišljenje.

U predstojećim danima državi Srbiji sledi jedna velika i teška borba, na šta je ukazao i sam predsednik Vučić, kada će se u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija 23. maja, raspravljati o rezoluciji o takozvanom genocidu u Srebrenici, a Željko Mitrović je juče podršku svojoj državi uputio na originalan način!