AKTUELNO

Sandra Božić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, oglasila se saopštenjem posle glasanja za rezoluciju i pružila podršku predsedniku Aleksandru Vučiću.

- Postoji nešto što se zove poštenje, čast i ljubav prema narodu i otadžbini, a to je ono što je Aleksandar Vučić pokazao nadljudskom borbom u Ujedinjenim nacijama- naapisala je Božić i dodala:

- S druge strane postoje pojedinci poput Branka Miljuša, gazde mu Đilasa i kompanije, koji priželjkuju poraz, poniženje i propast Srbije kako bi imali šta da proslave.

- Takav autošovinizam imali smo priliku da vidimo u vreme dok je sadašnja opozicija pljačkala narodne pare, klečeći po ambasadama kako bi im produžili mandat i dali amin da nastave s devastacijom Srbije- piše u saopštenju.

- Radili su to ranije, pa zato ne treba ni da nas čudi kada s ushićenjem podržavaju lažnu državu Kosovo, takozvani genocid u Srebrenici, ukidanje Republike Srpske i rasparčavanje Srbije- napisala je Božić i dodala:

- Dok kritikuju Vučića koji se ogrnuo zastavom države koju neizmerno voli, pitanje je zbog čega oni nisu uradili to isto, iako se odgovor nazire u tome da se gade svega što je srpsko i simbol srpske državnosti koju su s uspehom uništavali praveći od Srbije vazalnu državu koja radi po diktatu iz inostranstva.

- Neka se zapitaju isti ti dušebriznici koliko su stvari oni uradili za svoju zemlju prethodnih meseci kako bi pomogi u tome da se srpski narod ne stigmatizuje stavljanjem žiga genocidnog naroda- piše u saopštenju.

- Neka se zato ne čude sve manjim poverenjem koje imaju među narodom, jer srpski narod nikada nije trpeo poturice i izdajice koji prodaju veru za večeru- zaključila je Sandra Božić.