AKTUELNO

Vladimir Orlić narodni poslanik Srpske napredne stranke je gostujući kod Gordane Uzelac u podkastu "Bez ljutnje, MOLIM" istakao je da se kada radite za istoriju meri samo rezultat.

- Ne mogu da kažem da sam sa nekim iz opozcije prijatelj. Moj odnos je uvek prema svima isti, bez obzira li je kamera ugašena ili ne - rekao je Orlić i dodao da sa druge strane situacija nije baš takva, te da se može videti sve i svašta, poput maksimalne ljubaznosti.

Deset sekundi kasnije, kada na hodniku vidi uključenu kameru sa Šolakove televizije taj što je do malo pre bio "ljubim ruke" viče u kameru: ja sam rekao onom đubretu ne može to tako.

Foto: TV Pink Printscreen

Kaže da ga opozicija verovatno zasluženo ne voli i smatra politički nekulturnim.

- Po njihovim standardima kulture verovatno da, jer nikada mi ni na kraj pameti nije bilo da kradem toalet papir, da ga bacam po svodove Skupštine Srbije... toliko kulturan zaista nikad nisam bio - uz osmeh je dodao Orlić.

Foto: TV Pink Printscreen

Prisetio se vremena kada se priključio Srpskoj naprednoj stranci i odgovorio na komentar da od tada, od 2008. godine, u politici nastupa sa istim žarom.

- Kod nas je tako, mislim u SNS. Jer ako radite u našim redovima, to znači da radite nešto što volite i u šta verujete. Koliko pita ste čula predsednika Srbije da kaže: Ovo što radim, za to se živi. Pa kakav odnos da pokažete prema onome čega ste se prihvatili? Kada radite za istoriju meri se samo rezultat - istakao je Orlić.

Govoreći o tome da je doktorira na ETF-u, istakao je da nauka i politika nisu podeljene stvari.

- U SNS imate različite profile ljudi, školovali su se za drugačije poslove, ali je svima zajedničko to da svi živimo za Srbiju, da je volimo i da razumemo da je vredna svakog truda i napora. To je ono što je najvažnije - istakao je Orlić i našalio se da se po frizuri vidi da se bavi strujom.

Podkast "BEZ LJUTNJE, MOLIM SA GORDANOM UZELAC" realizuju autorka Gordana Uzelac i glavni i odgovorni urednik podkasta Nemanja Pajić.

Autor: