AKTUELNO

Na lokalnim izborima u Vrnjačkoj Banji, lista "Aleksandar Vučić, Vrnjačka Banja sutra" odnela je ubedljivu pobedu. Prvi na listi, Boban Đurović, izrazio je zahvalnost građanima i najavio ambiciozne planove za budućnost ovog poznatog turističkog mesta.

"Zahvaljujem se svim građanima Vrnjačke Banje na ukazanom poverenju i podršci. Ova pobeda je dokaz da su naši sugrađani prepoznali naš trud i viziju za budućnost. Naš cilj je da Vrnjačka Banja postane još lepše, uspešnije i privlačnije mesto za život i turizam - rekao je Đurović.

Đurović je istakao da će prioritet nove lokalne vlasti biti unapređenje infrastrukture, razvoj turističkih potencijala i poboljšanje kvaliteta života svih građana.

- Već od sutra krećemo sa realizacijom naših obećanja. Investiraćemo u putnu infrastrukturu, unapredićemo zdravstvene i obrazovne ustanove, i radićemo na promociji naše Banje kao top turističke destinacije - kazao je Đurović.

Ovaj rezultat dolazi nakon intenzivne predizborne kampanje tokom koje je lista "Aleksandar Vučić, Vrnjačka Banja sutra" predstavila detaljan plan razvoja opštine. Plan uključuje niz projekata usmerenih na ekonomski rast, očuvanje prirodnih resursa i podršku lokalnim preduzetnicima.

Foto: privatna arhiva

Boban Đurović se zahvalio i svom timu na predanom radu i svim aktivistima koji su podržali kampanju. "Ova pobeda je rezultat zajedničkog napora i timskog rada. Verujem da zajedno možemo postići mnogo i doneti prosperitet Vrnjačkoj Banji."

Đurović je zaključio porukom jedinstva i optimizma: "Vrnjačka Banja sutra je naša zajednička budućnost. Svi zajedno, radom i slogom, učinićemo je mestom na koje ćemo svi biti ponosni."

Autor: