AKTUELNO

Na lokalnim izborima u Jagodini ubedljivu pobedu odnela je lista „Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija - Ivica Dačić – SPS“ sa 56,98 odsto glasova, druga je lista „Aleksandar Vučić – Jagodina sutra“ 25,47 odsto, treća „Maja Radojičić – Jagodina zaslužuje bolje“ sa 6,49 odsto i četvrta „Mi snaga naroda – prof. dr Branimir Nestorović“ sa 4,07 odsto, dok ostale dve liste nisu prešle cenzus.

- Građani Jagodine su meni i mom timu dali najvišu ocenu i to im nikada nećemo zaboraviti. Hvala jagodincima! Hvala mom timu, mi smo imali najjaču listu od svih lista na lokalnim izborima u Srbiji i ono što je najvažnije hvala mojoj porodici koja mi je dala snagu, a posebno mojoj supruzi Snežani - izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma koji je bio i prvi na pobedničkoj listi u Jagodini, obraćajući se građanima nakon što su saopšteni rezultati lokalnih izbora u Jagodini.

Foto: Privatna arhiva

Marković se zahvalio i Ivici Dačiću za koga je rekao da je jedan od najboljih političara u Srbiji u poslednjih 30 godina.

- Mi se nismo bavili lecima kao neki drugi, mi smo se bavili delima. Ja sam hteo da pretstanem da se bavim politikom, ali mi nisu dali moji jagodinci. Prvi mi je večeras čestitao predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Jagodini Nikola Radosavljević - rekao je Palma i pri pominjau njegovog imena Marković nije dozvolio zvižduke rekavši:

Foto: Privatna arhiva

- Ja sam sportista i sportski radnik i znam kada neko padne pruži mu ruku da ustane i reci mu: „nisi ti za ovaj sport idi igraj šah“.

Kolona od 100 vozila sa zastavama Jedinstvene Srbije prošla je večeras Jagodinom proslavaljući izbornu pobedu.

Foto: Privatna arhiva