AKTUELNO

Članica Izvršnog odbora SNS, Dina Vučinić, navela je u svom saopštenju javnosti da će SNS će nastaviti da vodi Novi Sad putem uspeha, a da će opozicija biti ubedljivije poražena na izborima 2028. godine.

- Obeznanjena brutalnim porazom koji je pretrpela 2. juna, umesto da preispita sebe, zašto su joj građani tako odlučno okrenuli leđa, opozicija nastavlja da širi laži i klevete. U nedostatku hrabrosti da pogledaju istini u oči da im Novosađani ne veruju, oni pokušavaju da alibi za svoj poraz i besmisao svoje politike nađu u gomili novih laži i besmislica. I optužbama protiv Srpske napredne stranke. To su očajnički potezi političara koje ne mogu da prihvate poraz, koji ne mogu da se pomire s činjenicom da ih građani neće- piše u saopštenju Dine Vučinić.

- Lingvisti i filozofi tvrde da govoru prethodi stvarni proces mišljenja. Opozicija je uspela da ih demantuje. U njihovom slučaju proces mišljenja ne postoji. Ni danas, niti generalno. Sve što su ikad izgovorili bila je gomila nebuloza, u koje ni sami ne veruju- piše u saopštenju.

- Međutim, nijedna laž ne može da poništi činjenicu da je lista „Aleksandar Vučić – Novi Sad sutra“ osvojila gotovo 48.000 glasova više od 12 stranaka opozicije, okupljenih oko liste „Udruženi diletanti Novog Sada“- napisala je Vučinić.

- Nema tog očajanja niti patologije koja može da previdi očigledno. Nešto drugo je u pitanju. Sve do nedelje 2. juna, dok im građani nisu porušili kulu sazdanu od izmišljotina i laži, videli su sebe na funkcijama i u foteljama, koje obožavaju kao vrhovno božanstvo slobode. Napadima i lažima protiv Srpske napredne stranke opozicija pokušava da prikrije međusobni sukob oko plena. Jer, plen je cilj njihovog bavljenja politikom, a 21 mandat ne može da zadovolji apetete 12 nespojivih političkih stranaka i organizacija- piše u saopštenju.

- Za ranac koji su pronašli, neka ne pitaju Srpsku naprednu stranku, neka se Pogačar obrati samom sebi, ili anarhistima Brajanu Brkoviću, ali i starim prevarantima poput Bore Novakovića, Lige, DSS-a i Poksa, oni znaju sve vrste prevara, mahinacija i malverzacija i znaju ih čijeg ormana su ranac izvukli i doneli da bi kreirali svoju laž o navodnim biračkim spiskovima. Ta prevara je toliko providna da u nju ne veruju ni oni koji su je osmislili- piše u saopštenju Dine Vučinić.

- Novosađani su nedvosmisleno ogromnim brojem glasova jasno rekli da veruju politici Srpske napredne stranke i njenih partnera. Novosađani su jasno poručili da žele Novi Sad koji se gradi i razvija i da ne žele da ih vode stranke kojima je pretvaranje crkava u pabove, zatvaranje fabrika, otpuštanje ljudi i pljačka budžeta jedini smisao bavljenja politikom. SNS će nastaviti da vodi Novi Sad putem uspeha, a opozicija nek ostane odana svojoj bestijalnoj posvećenosti izmišljotinama, biće još ubedljivije poraženi na izborima 2028. godine- zaključila je ona.