AKTUELNO

Dr Dragan Milić, koji je sa svojom istoimenom grupom građana učestvovao na lokalnim izborima u Nišu, načisto je otkačio Savu Manojlovića!Štaviše, poručio mu je da ne skuplja na Nišu političke poene.

On je rekao da nije saglasan sa predlogom koji je izneo Savo Manojlović iz „Kreni-promeni” da se opozicija složi oko građanske neposlušnosti i tom prilikom je ocenio da „taj put ne vodi nigde”.

„Ja nisam saglasan sa inicijativom gospodina Manojlovića, mislim da taj put oko te građanske neposlušnosti ne vodi nigde. Nadam se da niko neće da se ljuti zbog toga. Ako izađemo na izbore i ne dobijemo adekvatno poverenje, to nas ne opravdava da ćemo mi sada biti neposlušni da bi dobili više glasova”, rekao je dr Milić.

Milić je za opozicioni medij rekao da „ne želi da diže tenzije” i dodao da je on „lekar koji je uvek bio za neke druge metode, kao što je na poslednjim izborima to bila olovka, kojom su građani zaokružili broj na glasačkom listiću”.

Dr Milić je naveo da ne treba da se ponašaju tako da se izazivaju tenzije u smislu dovođenja trubača da se slavi pobeda ili da se vrši pritisak prema GIK-u.

To je moje mišljenje i ne želim da prihvatim dizanje tenzija”, dodao je on.

Autor: