AKTUELNO

Nikola Radosavljević, predsednik Gradskog odbora SNS u Jagodini i narodni poslanik je na društvenim mrežama izneo niz laži i manipulacija na račun gradske vlasti koristeći nestanak vode zbog kvara na vodovodnom postrojenju za ubiranje jeftinih političkih poena.

- On misli da je pamćenje građana Jagodine toliko kratko da su zaboravili da je Nikola Radosavljević do juče bio deo vlasti koju sada kritikuje- piše u saopštenju.

- Prva pokvarena laž i manipulacija Nikole Radosavljevića jeste da se putuje na luksuzna putovanja a da građani nemaju pijaću vodu. Naravno da jedno sa drugim nema nikakve veze, jer putovanja se organizuju parama od donatora i nemaju ama baš nikakve veze sa budžetom grada Jagodine. Nikola Radosavljević je poslednja osoba na svetu koja ima prava da govori o donacijama. Kao prvo mi naše donacije ne krijemo i 100 odsto su javne i vidljive i naše donacije troše građani Jagodine, a donacije Nikole Radosavljevića su završile u njegovom džepu, u njegovim brojnim objektima i nekretninama- piše u saopštenju.

- No kada smo već kod budžeta grada Jagodine, budžet bi svakako bio bogatiji kada bi Nikola Radosavljević rešio da konačno plati porez na imovinu, koji ne plaća 7 godina. Naravno ni struju nije plaćao punih 6 godina, dugovao milionski iznos, što je na zadnjoj sednici Skupštine grada Jagodine potvrdio i Dobrica Milošević, direktor distribucije u Jagodini, inače odbornik SNSa, koji običnim građanima isključuje struju za dug od nekoliko hiljada dinara. To priznanje možete videti u videu ispod teksta- piše u saopštenju.

- Druga velika laž je da godinama nije ulagano u vodovodnu infrastrukturu. Grad Jagodina je 2015. godine uložio 4.7 miliona evra za zamenu po zdravlje štetne azbestne vodovodne cevi, novim cevima u dužini od 8.5 km, izgradio potpino novu vodovodnu mrežu u preko 30 ulica u gradu, izgradio 2 nova bunara i rekonstruisano sve postojeće bunare, rekonstruisao pumpnu stanicu Ribare, ugradio nove automatizovano pumpe i povezao rezervoar na Đurđevom brdu sa gradskom mrežom. Nikola Radosavljević to dobro zna, i u toliko je odvratniji ovaj pokušaj manipulacije građanima Jagodine- piše u saopštenju.

- Ove godine u budžetu planirano projektovanje, izgradnja i opremanje još 3 nova bunara na izvorištu. Vrednost te investicije je 60 miliona dinara. I to Nikola Radosavljević dobro zna jer je glasao za taj budžet. Ali osvedočeni lažov, Nikola Radosavljević je navikao da laže i manipuliše, umesto da kaže šta je on za 8 godina učestvovanja u vlasti uspeo da doprinese da građani Jagodine imaju vodu- piše u saopštenju.

- Građani Jagodine će imati uredno snabdevanje vodom kako su imali svih ovih godina, kvar će brzo biti popravljen, samo Nikola Radosavljević nikako ne može da se popravi. Taj lažov će otići u političku istoriju a ako državni organi budi radili svoj posao otići će i na poduži prinudni odmor. Ko gubi ima pravo da se ljuti ali nema pravo da laže i manipuliše!- zaključili su iz Jedinstvene Srbije.

Video: Privatna arhiva