AKTUELNO

Branislav Malović, član Predsedništva Srpske napredne stranke, izneo je pretpostavku kako izgleda kolegijum u Šolakovim medijima.

- Moja pretpostavka je odavno, da kolegijumi Šolakovih glasila izgledaju ovako:

"Dobar dan novinari. Da li ste uspeli sinoć neku baš onako masnu laž o Vučiću da smislite?"

"Dobar dan. Ja se izvinjavam, išao sam na koncert Albanskog izvođača, nisam stigao, mnogo se izvinjavam!"

"Aha, dobro, a da li ste uspeli nešto o Danilu ili Andreju bar da smislite? Šta, niste ni to? Tamo su vam vrata, izađite i ne vraćajte se, neka dođe sledeći." - kazao je malović i dodao:

- Trenutno su toliko očajni da se čak i za Vučićev odnos sa Putinom brinu, mada me ne bi iznenadilo da već popodne čitamo članak kako nas državno rukovodstvo dovodi u opasnost svojim bliskim vezama sa Rusijom, pošto brzinom svetlosti menjaju opredeljenja i opažanja.

Malović kaže da ono što jeste sasvim sigurno, a to je da samo slabouman čovek može da poveruje da Putin ili Vučić kada planiraju da se čuju, obaveštavaju o tome ovakve kvazi-novinare i slična lica pa da bi mogli da znaju da li se javljaju jedan drugom ili ne.

- Pošto vas očigledno Putinove posete Srbiji, orden kojim je odlikovao Vučića i ostali ustupci koje nam je ukazao do te mere bole da ste počeli da halucinirate, mogu samo da vas posavetujem da se konsultujete sa svojim lekarom oko adekvatne terapije, vama očigledno ništa drugo ne pomaže - zaključio je Malović.

Autor: P. J.