AKTUELNO

Arno Gujon, član Predsedništva Srpske napredne stranke pružio je podršku Danilu Vučiću, sinu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je danas dobio monstruozne pretnje od Srđana Škora.

- Pravilo je u svetu da deca Predsednika države imaju obezbeđenje 24č dnevno. Pravilo je u svetu da deca Predsednika putuju svugde po državnoj teritoriji, uključujući i južne pokrajine, pa ponekad čak i u inostranstvo. Pravilo je u većini zemalja sveta da deca Predsednika vole svoj narod i državu i da to ne moraju da kriju.

Ono što postoji "samo kod nas" kako kažu drugosrbijanci je postojanje ljudi poput Srđana Škora koji pozivaju na mržnju, linč i nasilje nad sinom Predsednika i dobijaju za to podršku pojedinih medija i javnih ličnosti.

Reći ću sada ono što je pravilo u svetu u takvim situacijama: javno osuđujem govor mržnje i dajem punu podršku Predsedniku i njegovoj porodici, posebno Srbendi Danilu. Nadam se da će se ostale političke ličnosti koje se stalno pozivaju na to da je "Beograd svet" (a jeste), da se svetski ponašaju i takođe osude verbalno nasilje Srđana Škora - navodi se u saopštenju Arno Gujona.

Autor: Dalibor Stankov