AKTUELNO

Narodni poslanik sa liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Dejan Bulatović rekao je da je lažni marketinški mag i ekspert za hiper produkciju sumnjivih stotina miliona evra, višestruki politički gubitnik, Dragan Đilas, na Konferenciji za medije koju je malo čas održao u holu Doma Narodne Skupštine ponovo, po ko zna koji put, demonstrirao superiornost u širenju laži, otrovne propagande i medijskih manipulacija.

- U društvu svog izlizanog ekonomskog savetnika, bivšeg državnog sekretara Dušana Nikezića, čiji je otac, Zvonimir Nikezić svojevremeno uhapšen zbog raznih malverzacija, kao istaknut kadar Đilasove Demokratske stranke, propali bivši gradonačelnik ponovo je u stilu bahatog deteta čitao govor koji su mu napisali. Upravo taj i takav Dragan Đilas je dokaz da svaki put kada pomislimo da je opozicija dotakla političko dno, on nam pokaže da postoji još mračniji, prljaviji i beskrupulozniji podnivo - kazao je Bulatović i dodao:

- Ni ovaj put Đilas nije propustio da napadne Aleksandra Vučića, ali je zato po običaju propustio da podnese odgovornost za svoj višegodišnji višestruki debakl na izborima, a takođe nije našao za shodno ni da se izvini svojim malobrojnim pristalicama zbog toga što je išao na noge dokazanom kriminalcu i čoveku za koga je utvrđeno da je izvršio silne pronevere, američkom senatoru Bobu Menendezu. Ostao je nem i na činjenicu da je njegova miljenica zahtevala da se srpski narod proglasi genocidnim, a da se Aleksandru Vučiću uvedu sankcije. Ova politička hulja smatra da posle sveg zla koje je naneo svojim političkim postojanjem, i dalje ima prava da širi svoj otrov i korov, ne bi li se na neki opskuran i nasilan način ponovo dokopao vlasti.

- Nedosanjani san Dragana Đilasa o tome kako se ponovo penje na tron, polako se pretvara u njegovu najveću noćnu moru, jer je vreme zla odavno prošlo. Nesposoban za bilo šta osim za nasilje i agresiju, Đilas je, demonstrirajući diplomatske veštine koje ne poseduje, na svako novinarsko pitanje, uključujući i novinare sa njegovih televizija, naleteo kao na nagazne mine. Haos na narednoj skupštinskoj sednici koju je potuljeno, nemušto između redova najavio, neće promeniti činjenicu da je ovaj politički ološ na pragu zaborava. Aleksandar Vučić već punu deceniju nezaustavljivo vuče Srbiju u razvoj i napredak i za to uživa sve veću podršku naroda koji ume da prepozna i razdvoji državnika i vođu koji ga štiti i brani, od prljavog i nesposobnog politikanta koji u istom tom narodu vidi jedino biračku masu koja treba da mu omogući novo bogaćenje. E pa, neće moći, Dragane Đilas - zaključio je Bulatović.

Autor: P. J.