AKTUELNO

Tinejdžerka (15) iz Bosne i Hercegovine sinoć je u pratnji roditelja prijavila otmicu i silovanje, a prema njenim rečima, osumnjičeni su bili maskirani, ali su govorili nemački sa arapskim akcentom.

U prijavi stoji da je tinejdžerka u podne, posle škole stajala na autobuskoj stanici u Kranefeldštrase kada joj je prišao beli kombi. Iz kombija su izašli maskirani muškarci koji su je uvukli u kombi i odvezli u nepoznatom pravcu.

Dalje, u prijavi se navodi da su je odvezli u kuću na nepoznatoj lokaciji, gde su je i silovali.

Nakon nekog vremena, kombijem su je odvezli u Esen i izbacili u Holeštrase. Prema njenom svedočenju, otmičari su bili obučeni u crno i na glavi su imali balaklave. Ono što je primetila jeste da su govorili nemački, ali sa arapskim akcentom. Takođe, ono čega se seća jeste da su brzo vozili te da su nekoliko puta mogli da izazovu sudar. To je potvrdio i portparol policije koji je rekao da su drugi vozači na ovoj ruti primetili beli kombi koji vozi van svih ograničenja. Navodno, registarska tablica kombija je "CUX - HH" ili "CUX - HK".

Kako prenosi Bild, žrtva je još uvek pod utiskom svega što se desilo zbog čega nije mogla da odgovori na sva pitanja inspektora tokom saslušanja. Takođe, policija traga za svim mogućim svedocima koji su bili na autobuskoj stanici Horst ili one koji su videli beli kombi u Esenu ili Gelzenkirhenu.

Autor: Marija Radić