AKTUELNO

Modelsica otvorila dušu!

Gosti emisije "Magazin In" bili su aktuelni zadrugari, koji su voditeljki Sanji Marinković otvorili dušu i ispričali sve o svojim međusobnim odnosima u trenutno najpopularijem rijaliti programu u našoj zemlji.

Foto: TvPink Printscreen

Dragana Mitar jedna je od takmičarki koja je izazvala najviše pažnje javnosti, o svojim ljubavnim avanturama nikada nije ćutala, ali je istakla da sa cimerom Markom Miljkovićem nikada nije bila u takvoj vrsti odnosa.

Na početku mog učešća sam se najviše družila sa Markom, nekako smo se skontali, iako su pokušavali da nas spoje kao par. To je sve bilo na prijateljskoj osnovi - rekla je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Miljković je ovu priču potvrdio i dodao par komplimenata na Draganin račun, što je njegovu sadašnju devojku, Lunu Đogani prilično naljutila, pa je u ostatku emisije uglavnom negodovala i prevrtala očima na konstatacije svog dragog.

Ja sam joj odmah rekao bolje da te povezuju sa mnom nego sa nekim tamo drugim. Neminovno je da ako se momak i devojka druže, ako provode sat vremena dnevno zajedno, da ih povezuju, čak su nebitne i godine. Pogotovo Draganu koja je atraktivna - zaključio je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Prvo se mazili pod jorganom, a onda završili u kupatilu: Ana i David sačekali da svi cimeri utonu u san, pa se PREPUSTILI STRASTIMA! (VIDEO)

Pink.rs

#Dragana Mitar

#Luna Đogani

#Magazin In

#Marko Miljković

#Rijaliti Zadruga

'