AKTUELNO

Ne propustite jednu od najgledanijih turskih serija.

Kao što je najavljeno, od večeras svakog dana u 20 časova na TV Pink će seemitovati serija „Nemoguća ljubav“, ostvarenje koje mnogi smatraju jednom od najboljih turskih telenovela do sada. Publika u regionu će na najgledanijoj komercijalnoj televiziji večeras imati priliku da pogleda prvu epizodu ove serije, a ono sa čim će se prvi put susresti jeste realan prikaz svih specifičnih običaja i tradicija, koji su i dalje prisutni u pojedinim delovima Turske.

Serija „Nemoguća ljubav“ je priča puna intriga, o dve moćne porodice – Šadoglu i Aslanbej, priča o velikim tragedijama i nemogućoj ljubavi koja se između Rejan i Mirana rađa iz osvete.

Foto: Promo

Miran Aslanbej (Akin Akinozu) je jedini naslednik ove porodice i 27 godina je rastaosa mislima o osveti. On ne zna da voli niti da bude srećan, jedino što želi je da osveti smrt svojih roditelja, za koju krivi porodicu Šadoglu. Na grobu svojih roditelja se zakleo da će se osvetiti, a u tome mu podršku pruža baka.

Foto: Promo

Sa druge strane, Rejan (Ebru Šahin), prelepa unuka porodice Šadoglu, zamišlja da je princeza iz bajki koje joj je majka pričala. Ona veruje u čuda, srećan kraj i bezgraničnu ljubav. Iako su njen otac Hazar i stric Džihan veoma važne figure u Rejaninom životu, prava glava porodice je deda Nasuh, koji ju je oduvek maltretirao i više je vodio računa o njenoj rođaki Jaren.

Foto: Promo

Kao potpuna suprotnost Rejan, Jaren (Ilaj Erkok) je beskrupulozna i ambiciozna devojka. Videvši sjajnu priliku u naočitom i Miranu, Rejan želi da se uda za njega. Problem će nastati kada se Miran zaljubi u Rejan.

Foto: Promo

Nasuh Šadoglu (Madžit Sonkan), Rejanin deda, glava je ove moćne porodice iz Midijata, o njegovimodlukama nema rasprave, oštar je i nemilosrdan čovek. Kada je čast u pitanju, Nasuh ne prašta i ostali članovi porodice žive pod njegovim pravilima.

Foto: Promo

Rejanin otac, Hazar Šadoglu (Serhat Tutumler), je miroljubiv čovek – ponekad se namršti, ali u njegovom srcu uvek ima ljubavi. Za razliku od Nasuha, Hazar je razuman i pravičan čovek u porodici Šadoglu.

Foto: Promo

Azize Aslanbej (Ajda Aksel) je Miranova baka, koja je nakon smrti sina i snaje, preuzela ulogu glave porodice. Njeno srce je ispunjeno željom za osvetom i mržnjom prema porodici Šadoglu. Azize je milosrdna žena, ali je to duboko skriveno. Sa Miranom je smislila pakleni plan da se osveti Šadogluovima, koji su krivi za smrt njenih voljenih.

Foto: Promo

Sultan Aslanbej (Gulčin Santirčoglu), Miranova tetka, želela bi da jednog dana postane sultanija ove porodice. Jedino što joj je bitno jeste njena ćerka Gonul. Sultan se zaklela da će Gonul Aslanbej (Oja Unustasi) postati sultanija jednog dana, zbog čega želi da je po svaku cenu uda za bogatog i zgodnog Mirana.

Foto: Promo

Firat Demiralp (Džahit Gok) je Miranov blizak prijatelj i osoba od poverenja. Kao neko s kim Miran deli tajne, potpuno je upoznat sa njegovim planom da se preko Rejan osveti porodici Šadoglu.

Foto: Promo

Da li će Miran uspeti da do kraja sprovede svoj plan, ili će ga u tome sprečiti ljubav prema Rejan, saznaćete u novoj visokobudžetnoj turskoj seriji „Nemoguća ljubav“ koja će se od večeras na TV Pink emitovati svakog dana u 20 časova.

Autor: M.Đ.

#Hercai

#Nemoguća ljubav

#RTV Pink

#Televizija Pink

#serija

'