AKTUELNO

Megan Marl je za vreme boravka bila aktivno uključena u brojne dobrotvorne organizacije kraljevske porodice i predvodila je nekoliko ključnih inicijativa.

Njene fokusne oblasti uključivale su mentalno zdravlje, ženska prava, dobrobit životinja i koheziju zajednice.

Nije uspela

Uprkos velikom interesovanju vojvotkinje od Saseksa za dobrotvorni rad, njen relativno kratak mandat u kraljevskoj porodici iznenadio je mnoge posmatrače koji smatraju da su na njen odlazak uticali nesporazumi oko njenoj uloge u porodici.

- Uvek sam smatrala da Megan nije uspela da shvati da nikada neće biti glavni pas u kraljevskoj porodici... ili čak zamenik najboljeg psa - rekla je bivša BBC Roiala Dženi Bond za OK! i dodala.

- Nema apsolutno ništa loše u želji da imate potpunu kontrolu nad svojim životom. Nema ništa loše u traženju pažnje. Samo je kraljevska porodica bila pogrešno sredstvo za njene ambicije.

Foto: Printscreen YouTube

Drugačija je nego što misle

Ono što zaista pokreće Megan, nije u skladu sa percepcijom javnosti.

- Nisam sigurna da ona žudi za profilom superzvezde.U stvari, ona je bila prilično skromna u poslednje vreme, verovatno uživa u svom porodičnom životu u Kaliforniji. Ali ona ima projekte u pripremi sa svojom veb lokacijom i siguran sam da će uživati u kontroli svakog detalja. Ona je nezavisna žena sa jakim stavovima i ima savršeno pravo da koristi svoje veštine na koji god način želi - primetila je.

Dženini komentari dolaze nakon što je komentator istakao da je Megan izgledala sklonija životu pod očima javnosti, za razliku od princeza Beatris i Eugenie koje su odabrale "mirnije" živote.

Džejn Bar, tvrdi da koncept u kome su princ Hari i Megan "pola unutra, pola van" u smislu njihovih kraljevskih odgovornosti jednostavno neizvodljiv.

- Ona [Meghan] ne bi bila zadovoljna krajnje tihim ili istinski nezavisnim/nekraljevskim životima koji zapravo žive Vilijamovi i Harijevi rođaci - objasnila je.

Autor: Pink.rs