AKTUELNO

Nakon što je sa suprugom Megan Markl napustio Britaniju, princ Hari je u zategnutim odnosima sa ostalim članovima.

Međutim, trenutnu zabrinutost princa Harija izazaiva zabrinutost zbog njegove dece Arčija i Lilibet, koji nemaju kontakt sa ostalim članovima porodice, tvrde stručnjaci.

Uprkos stalnim porodičnim tenzijama, Hari je uložio napore da popravi ogradu sa kraljevskom porodicom. Vratio se u Veliku Britaniju u februaru na sastanak sa kraljem Čarlsom nakon što je monarhu dijagnostikovan rak, kada su navodno imali smislen razgovor od 30 minuta.

Foto: TANJUG AP/LEON NEAL;KIN CHEUNG

Zabrinut za svoju decu

Prema Tomu Kvinu, koji je ekskluzivno razgovarao za Miror, Hari je užasnut zbog otuđenja od svog brata, princa Vilijama, i kako bi to moglo da utiče na njegovu decu, Arčija i Lilibet, za koje želi bolje stvari.

- Znamo da se Harijevo najdublje uznemiravanje tiče ne samo njegovog nedostatka veze sa Džordžom, Šarlotom i Luisom, već i nepostojanja odnosa njegove dece sa svojim rođacima.

- Hari i Megan bi voleli da zaobiđu problem – voleli bi kada bi se rođaci mogli redovno sastajati i imati pozitivan odnos dok odrastaju, ali ne vide način da to urade dok su oni sami, Hari i Megan, otuđen Hari je rekao da se nada da će rođaci biti prijatelji barem kao odrasli - rekao je Tom.

Megan i dalje tera po svom

Megan Markl je naizgled okrenula stranicu svoje sage o kraljevskoj porodici i usmerila svoju energiju negde drugde, dok je Hari i dalje okrenut prošlosti, sugeriše kraljevski komentator.Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su slavno dali ostavke na svoje visoke kraljevske uloge 2020. godine, što je izazvalo razdor sa porodicom nakon nekoliko eksplozivnih otkrića o njihovom kraljevskom životu.

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini (INVL)

Gospodin Kvin kaže da se posledice nastavljaju, posebno za Harija.

- Izgleda da je Megan donekle napredovala, ali je tada bila samo deo kraljevske porodice relativno kratko vreme i ima mnogo više da se fokusira u Sjedinjenim Državama nego njen muž - objašnjava.Od preseljenja u Montesito u Kaliforniji, Megan je bila pokretačka snaga poslovnih poduhvata para u Americi.

- Ona je glavni pokretač njihovih komercijalnih preduzeća u Sjedinjenim Državama, gde, pošto je svakog jutra vodio psa u šetnju, Hari ima malo posla osim razmišljanja o prošlosti - zaključio je.

Autor: Pink.rs