AKTUELNO

Slavna glumica Šeron Stoun rekreirala je svoju kultnu scenu iz erotskog klasika "Niske strasti" i pozirala u donjem vešu.

66-godišnja glumačka zvezda podelila je fotografiju na svom Instagram profilu, na kojoj pozira u crvenom, čipkastom bodiju i to 32 godine nakon što je maestralno odigrala seksi ubicu Ketrin Tremel.

"Nisko... vaša", kratko je napisala u opisu fotografije, koja je za samo 12 sati zaradila više od 130 hiljada lajkova.

Ovoga puta kultna scena policijskog ispitivanja ipak nije uključivala i Majkla Daglasa. Dok su je bombardovali pitanjima, Ketrin im odvuče pažnju kad je prekrstila svoje noge, ostavljajući muškarce zbunjenim jer je jasno da nema donji veš. Scena je u to vreme bila vrlo kontroverzna, ali i danas je jedna od pamtljivijih u istoriji filma.

Iako ju je ta legendarna scena proslavila, glumica nominovana za Oskara je u svojim memoarima "The Beauty of Living Twice" pisala kako je besno ošamarila reditelja Pola Verhovena i napustila pretpremijeru erotskog trilera nakon što je shvatila da su njegova uveravanja da se ta scena neće pojaviti na ekranu bila laž i da je publika mogla, kako je rekla, "da vidi apsolutno sve do Nebraske".

Verhoeven je pak, s druge strane, oštro odbacio njene tvrdnje. "Svaka glumica zna šta će se videti na ekranu ako je zamolite da se skine u donji veš i pokaže ga pred kamerom", komentarisao je.

Podsetimo, Stoun je nedavno otkrila da je izgubila svu svoju ušteđevinu u iznosu od 18 miliona dolara nakon moždanog udara, a kada se oporavila, shvatila je da je sav iznos s njenog računa u banci bio prebačen na druge.

Autor: Nikola Žugić