AKTUELNO

Ponekad se čini da glumci imaju najbolji posao na svetu. Zarađuju mnogo, vide ceo svet, a imaju prilike i da imaju ljubavne scene sa prelepim kolegama ili koleginicama. Međutim, za Lijama Hemsvorta, snimanje scena ljubljenja sa Dženifer Lorens bilo je užasno iskustvo.

Hemsvort je priznao da nimalo nije uživao u ljubljenju sa svojom drugaricom Lorens tokom snimanja filmova "Igre gladi"."Užasno neprijatno"Lorens je glumila Ketnis Everdin, a Hemsvort Gejla Hotorn, a publika je, sva četiri dela filma, čekala da se ovaj par konačno prepusti uživa u romansi. To se na kraju i desilo, ali Lijam nije uživao u snimanju tih scena.

"Kad god sam morao da poljubim Dženifer, bilo je užasno neprijatno. Ona je jedna od mojih najboljih prijateljica, volim je, ali, kad bismo imali scenu ljubljenja, ona bi jela beli luk ili tunjevinu ili nešto treće što je odvratno," rekao je Lijam i dodao:"Neposredno pre scene ona bi rekla - "Da, imala sam tunjevinu" ili "Jela sam beli luk, a nisam oprala zube". A ja bih rekao - "Fantastično, jedva čekam da osetim," nasmejao se glumac.

Foto: Printscreen YouTube/TheEllenShow

Dženifer rekla svoju stranu priče

Međutim, oskarovka Lorens koja važi za jednu od najlepših žena sveta, uzvratila je na svaku tvrdnju da je ovo bila namerna sabotaža romantičnih scena.

"To nije bilo namerno," insistirala je ona kada je gostovala u jednoj emisiji.

"Jela sam šta sam jela i onda bismo se poljubili! Trebao bi, znate, samo da pređe preko toga," našalila se Lorens jednom prilikom.

Autor: Milica Krasić