AKTUELNO

U petak, Princ Vilijam je proslavio 42. rođendan, a čestitku među prvima mu je uputila Kejt Midlton, njegova supruga, a kako se nije pojavljivao u javnosti svi su se zapitali gde je i kako je Vilijam proslavio rođendan.

Ipak, britanski mediji su uhvatili princa na koncertu svetske pop senzacije Tejlor Svift. On je u društvu dece princa Džordža (10), princeze Šarlot (9) i princa Luisa (6).

Kraljevski reporter Roia Nikhah je podelio da je princ Vilijam proslavio svoj 42. rođendan na koncertu.

- Ništa ne kaže više srećan 42. rođendan kao da vodite decu da vide nastup Tailor Svift Eras Tour - rekao je.

Do ovog momenta, foto fokazi nisu postojali, ali su onda i Princ Vilijam i sama Tejlor Svift objavili zajedničku fotografiju.

S druge strane, Kejt Midlton je verovatno propustila porodično veče zbog svoje posvećenosti u borbi sa rakom. Poslednjih meseci izbegava da se pojavljuje u javnosti kako bi se posvetila svom zdravlju.

Princ Vilijam i mladi članovi kraljevske porodice nisu jedini kraljevski obožavaoci Tejlor Svift. Godine 2023, Megan Markl, snaja princa Vilijama, takođe je prisustvovala jednoj od Sviftovih koncerata u Los Anđelesu.

Tejlor Svift je u petak, 21. juna, započela svoj deo londonske turneje Eras Tour od 8 delova, očaravši svojim nastupom kultni stadion Vembli. Izveštaji stranih medija sugerišu da su na koncertu bili neki članovi kraljevske porodice koji su plesali uz njene zarazne melodije na početku njene turneje.

Foto: Instagram.com

Autor: Nikola Žugić