AKTUELNO

Princ Vilijam, proslavio je u petak 42. rođendan na koncertu Tejlor Svift u Londonu. On je rođendan proslavio u društvu dece princa Džordža (10), princeze Šarlot (9) i princa Luisa (6).

Do sada nije bilo zvaničnih fotografija princa sa koncerta ove super senzacije, a na mrežama se pojavio video princa Vilijama.

Princ kakvog do sada niste videli

Snimak iz prepune arene u jednom momentu jasno pokazuje muškarca koji skače na terasi u ritmu muzike i peva pesmu "Shake it Off“. Ovaj video brzo je prikupio brojne komentare, te postao viralan na mrežama.

@kkinldn

Shake it off Prince William #princewilliam #erastourtaylorswift #erastour #whiteclawuk

♬ original sound - KK

Kraljevski selfi

Nedugo zatim podeljen je i selfi Tejlor Svift i članova kraljevske porodice - princa Vilijama, princeze Šarlot i princa Džordža.

Slika je takođe munjevitom brzinom osvojila srca ljudi širom sveta, a svi su komentarisali kako je vilijam najbolji tata na svetu.

Gde je Kejt?

S druge strane, Kejt Midlton je verovatno propustila porodično veče zbog svoje posvećenosti u borbi sa rakom. Poslednjih meseci izbegava da se pojavljuje u javnosti kako bi se posvetila svom zdravlju.Princeza je suprugu čestitala rođendan porodičnom fotografijom, na kojoj nije ona.

Autor: Milica Krasić