AKTUELNO

Slavna Hurem iz popularne serije "Sulejman Veličanstveni" povodom, nedavnog, Dana očeva objavila je fotografiju sa svojim ocem.

Na svom Instagram profilu, prelepa Merjem Uzerli, svima poznatija kao Hurem, ponosno stoji pored svog oca, u prelepoj crvenoj haljini sa belom čipkom, a ispod objave je napisala: "Srećan Dan očeva, BABACIM!"

Kao što je i bilo za očekivati, njeni pratioci obasuli su je komentarima, a posebno su se istakli oni koji njenog oca upoređuju sa likom Ibrahima Paše, iz pomenute serije.

"Isti Ihrabim Paša iz mladosti", napisao je jedan od pratilaca.

"Ovako je izgledao i Ibrahim Paša," zaključio je drugi, a mnogi su ga podržali.

Podsetimo, TV serija "Sulejman Veličanstveni" svoju popularnost je stekla od 2011. do 2014. godine a, oni koji su je pratili, znaju da su Hurem i Ibrahim Paša bili smrtni neprijatelji, što daje simpatičnu notu ovim komentarima.

Foto: Instagram.com/meryemuzerlimeryem

Glumica će, ove godine, 12. avgusta napuniti 41 godinu, a još sa deset godina je počela da se bavi glumom. Uloga Hurem ju je proslavila, ali sreću je okušala i u drugim serijama, sve dok se nije preselila u Holivud.

Takođe, glumica je dugo bila u centru medijske pažnje zbog transformacije svog izgleda, a mnogi su komentarisali da je imala estetsku korekciju usana, jagodica, odlazila na tretmane botoksa i vidno smršala, što je kulminiralo njenom pojavom na crvenom tepihu na Kanskom festivalu ove godine.

Autor: Nikola Žugić