AKTUELNO

Obožavatelji Selin Dion (55) sa suzama u očima gledali su novu desotominutnu epizodu dokumentarca o njenom životu pod nazivom "Ja sam: Selin Dion".

Pred kamere pevačica je plakala, drhtala i tresla se, dok je istovremeno jaukala od bolova, što je mnogima izazvalo grč u stomaku. Na društvenim mrežama mnogi su komentarisali kako ih je ovaj trenutak "slomio".

Od ranije je poznato da Selin Dion boluje od sindroma ukočene osobe (SPS), retkog neurološkog poremećaja, a u snimku koji je je objavljen dokumentovani su njeni dani u bolnici, dok lekari pokušavaju da joj pomognu pri grčenju mišića.

Uznemirena pevačica dobija sprej za nos, koji se obično koristi za lečenje klaster napada kod osoba koje pate od SPS-a. Ova scena je bila posebno mučna za sve.

Foto: Tanjug AP/Jacques Boissinot/The Canadian Press via AP

"Ovo me je slomilo. Kakva divna i jaka žena", "Potpuno sam u šoku, ona ne zaslužuje ovo", "Rasplakala me je, a dokumentarac još uvek nije ni izašao", "Kraljice, zaslužuješ zdravlje, ljubav i sve pohvale", "Selin, volimo te i nedostaješ nam", samo su neki od komentara.

Nakon što je 2022. otkazala svoju svetsku turneju, sve koncerte planirane za 2023. i 2024. godinu, vesti o njenom zdravstvenom stanju redovno su bile loše. Međutim, tek sa ovim dokumentarcem vidimo koliko se ona zapravo muči sve vreme i kakav pakao prolazi.

Autor: Nikola Žugić