AKTUELNO

Najmlađa ćerka legendarnog glumca Klinta Istvuda izgovorila je sudbonosno da.

Spisateljica i producentkinja Morgan Istvud na tajnoj ceremoniji 15. juna udala se za Tomasa Kupmensa na ranču u Karmelu u Kaliforniji.

- Hteli smo da svaki element bude što opušteniji. Sama sam se našminkala i napravila frizuru, odabrala neke jeftine minđuše, obula štikle koje sam i ranije nosila - rekla je mlada za People.

Na intimnom venčanju koje je održano na imanju slavnog Klinta Istvuda sve je bilo isplanirano po želji mladenaca.

Prvi ples odigrali su uz pesmu "Baby" Donija i Džo Emersona koju vole od početka svoje veze. Omiljeni momenat mlade bio je hod do oltara i pogled koji je razmenila sa mužem pre ceremonije. Majka neveste Dina Ruiz bila je sa mužem Skotom Fišerom. Mladin brat Skot Istvud napisao je na Instagramu: "Savršen dan".

Bili su tu i njeni ostali braća i sestre: Lori Marej, KImber Lin Istvud, Kajl Istvud, Alison Istvud, Ketrin Istvud i Frančeska Istvud. Klint Istvud pratio je Morgan do oltara. Dosta toga na svadbi bilo je spontano.

Morgan je na društvenim mrežama objavila pojedine kadrove svadene ceremonije kojoj je prisustvovalo oko 100 zvanica. S bozirom na to da ona i njen suprug očekuju bebu, sve je bilo još emotivnije. Svoju ulogu na venčanju imao je čak i njihov pas koji je čak nosio i mali, simpatični smoking.

Autor: Nikola Žugić