AKTUELNO

Kejti se dugo borila sa činjenicom da njena porodica nije došla na venčanje. Oni to ne odobravaju, kaže on. Ipak, ima podršku svojih prijatelja...

Britanski mladenci imali su neobično venčanje. Svakako ne tradicionalno.

Dok bi većina ljudi bila uznemirena kada bi njihov partner želeo da spava sa drugima, Kejti i Den već neko vreme 'istražuju'.

Oni su svingeri i redovno pozivaju druge u bračni krevet. Njihova priča se završila u epizodi 'Ljubav ne sudi'. Sve je počelo kada je Dan priznao da želi da vidi Kejti sa drugim muškarcem. Od početka je bila zatečena neobičnim zahtevom, piše The Sun.

- Kada smo tek počeli da se otvaramo kao par, očekivala sam da ću biti prilično ljubomorna da ga vidim sa drugom ženom jer mi je to bilo potpuno novo - rekla je Kejti.

Međutim, želela je da istraži svoju biseksualnost i osećala je da će na kraju biti „zabavnije zajedno“. Buduća mlada je bila šokirana koliko je brzo prihvatila novi način života.

Čak je postao i centralni deo njihovog venčanja, a par je delio svoju bračnu noć sa jednom od Katjinih deveruša.

- Na kraju smo jednog mog prijatelja odveli u našu spavaću sobu. Popili smo piće i napravili trojku sa njom, bilo je baš zabavno - rekla je ona.

Ona je dodala da se dugo borila sa činjenicom da njena porodica nije došla na svadbu. Oni to ne odobravaju, kaže on.

Foto: Printscreen Instagram

Međutim, par se mogao osloniti na one koje vole, uključujući kolege svingere Kirsti i Toma.

Nakon susreta u odmaralištu za odrasle, četvorka je „odmah pogodila“ i postala sve bliža. Kirsti je čak bila i deveruša na velikom danu para, što je mladoj mnogo značilo.

Autor: Dalibor Stankov