AKTUELNO

Princeza Dajana u narodu je bila omiljena, a posebno jer se nije pridržavala uštogljenih kraljevskih protokola. Govorila je i radila šta je i kako je htela. To ju je mnogo koštalo.

Nakon razvoda od Čarlsa koji ju je godinama varao sa Kamilom Parker, svojom današnjom suprugom, ona je javno pričala o nekim najintimnijim stvarima iz njihovog života. Međutim, Dajana je o nekim pojedinostima pričala i tokom braka što je izazvalo veliku buru na dvoru.

U poznatim snimcima koji su nastali tokom njezinih razgovora s Peterom Setelenom, Dajana je ispričala mnogo toga o sebi i svom životu. Nakon što je u braku varana i zapostavljana, vremenom je počela da traži ljubavnike, a u trenutku kada je Setelenu pričala o svom braku za Čarlsa je bila udata 12 godina.

Na pitanje je li u njihovom odnosu bilo seksa odgovorila je:

"Pa, bilo je. Bilo je. Bilo je. Ali bilo je čudno, veoma čudno"

Foto: Tanjug AP/Steve Holland

Kako je objasnila, nakon što je bilo čudno, onda više nije bilo ničega, a sećala se čak i kada je tačno prestala da bude intimna sa Čarlsom.

"Ali toga je bilo i onda je iščezlo pre oko sedam godina, šest godine, ne, sedam, jer Hari ima osam godina" rekla je princeza Dajana.

I dok su imali odnose, Čarls je želeo to samo jednom u nekoliko nedelja, rekla je princeza.

"Instinkt mi je rekao da je stvarno bilo tako čudno", objasnila je ona i dodala da su spavali zajedno "jednom u tri nedelje" i da je ona potom "stalno razmišljala".

"Onda sam shvatila obrazac, jer on se viđao sa svojom damom svake tri nedelje pre nego što smo se venčali", zapazila je princeza Dajana.

Autor: Dubravka Bošković