AKTUELNO

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije "DNK".

Nerazjašnjeni porodični odnosi ove srede od 23:30 časova ekipu jedne od najgledanijih emisija na TV Pink, “DNK”, vode u Bor. I ovog puta, voditeljka Natalija Simović će dati sve od sebe da razreši sve probleme učesnika i da uz pomoć rezultata DNK analize donese istinu koja im je potrebna.

Ove nedelje pomoć je zatražio Dragan, koji želi da sazna da li je biološki otac deteta koje je dobio u zajednici sa Mirvetom.

Šta će ti doneti DNK rezultati? – Pitala je Natalija na samom početku.
Hoću da uverim samog sebe – rekao je Dragan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što se rastala od muža sa kojim je živela u Nemačkoj, Mirveta se vraća u Srbiju, a Dragan nije časio ni časa. Preuzeo je inicijativu i sa njenim ocem se dogovorio da uzme Mirvetu za ženu.

Mirveta i Dragan počinju da žive zajedno i dobijaju dete. Međutim, umesto da prinova učvrsti njihov odnos, desilo se upavo suprotno. Pošto su dobili dete ubrzo nakon što su počeli da žive zajedno, kod komšija, rođaka, ali i Dragana rađa se sumnja čije je dete.

Na koga liči dete? – zanimalo je voditeljku.
Liči malo na mamu, malo na ne znam koga – našalio se Dragan.
Ko najviše sumnja? – bilo je sledeće pitanje.
Pa to su ljudi iz komšiluka, isključivo iz ovog naselja – rekao je Dragan.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da je pred kamerama emisije priznao da ga je prva supruga varala, Draganu je posle toga teško da veruje Mirveti, te je potpuno sluđen i ne zna šta da misli.

Počelo je da se priča da to dete nije moje, šta znam… - počeo je Dragan.
Gde ima dima ima i vatre, tako kažu – nastavila je Natalija.

Nakon što je obavila razgovor sa Draganom, Natalija je posetila I Mirvetu kako bi čula njenu stranu priče. Iz razgovora se jasno videlo da je Mirveta povređena zbog Draganovog nepoverenja.

Jel ti krivo što je zvao “DNK”? – pitala ju je voditeljka.
Ja sam njemu rekla da ću da ga ostavim – rekla je Mirveta.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je Dragan otac Mirvetinog deteta i da li će njihova zajednica opstati nakon čitanja rezultata, saznaćete u novom izdanju emisije “DNK” u sredu 8. aprila u 23:30 časova na TV Pink! 

Autor: M.Đ.

#DNK

#Natalija Simović

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka

'