AKTUELNO

Zbog ovog poteza verna publika ružičastog kanala biće oduševljena!

Željko Mitrović, direktor i vlasnik Pink Media Group najavio za septembar povodom proslave 30. rođendana Pinka dve igrane serije, dva kviza, i nove sezone svih formata.

On je između ostalog najavio i novu televiziju ''NARODNA TV'', na kojoj će jedan od nosećih formata biti i “FARMA 8”.

Tim povodom, Mitrović je danas na Instagramu podelio ekskluzivne kadrove srednjovekobne farme, a kako je naveo, poslednje pripreme su u toku:

Foto: printscreen

Poslednje pripreme za srednjevekovnu FARMU , koja uskoro počinje sa emitovanjem na NARODNOJ TV, napisao je Željko na svom Instagram profilu1

U pomenutom projetku, gledaoci su mogli da vide mnoge poznate ličnosti, velike zvezde, uspešne sportiste i mnoge druge, koji su imali priliku da se bore za prvu nagradu u seoskim uslovima. Na Farmi su takmičari učili kako se čuvaju goveda, muzu krave, kosi trava, kupa u koritu, loži vatra, cepaju drva i ostalo....

Foto: printscreen

Na NARODNOJ TV, gledaoci će moći gledati i novu sezonu ''Kursadžija'', ''Nikad Izvini'' ali i veliki broj domaćih serija i Apolonovih i drugih domaćih filmova, kao i ''Crnog Gruju'', ''Alo Alo'', ''Mućke''…. U svakom slučaju biće ovo nezaboravna i spektakularna sezona u znaku obeležavanje tridesete godine od osnivanja TV Pinka, napisao je nedavno Mitrović.

Autor: Milan Mitić