AKTUELNO

Poznata voditeljka TV Vesti Sanja Nakić, nakon naporne radne godine, odlučila je da se opusti i napuni baterije u luksuznom odmaralištu na Kritu. Zaštitno lice TV Vesti, poznata po svom profesionalizmu i energiji kojom zrači na ekranu, sada uživa u zasluženom odmoru sa porodicom.

Informativna scena zagrmi kad Sanja stupa na scenu, a sada je vreme da se opusti i uživa u letnjim čarima Grčke. Kao velika ljubiteljka fitnesa i tenisa, Sanja ni na odmoru ne zaboravlja na svoje omiljene aktivnosti. Svakodnevno je možete videti na teniskom terenu, gde sa puno strasti i energije trenira i održava kondiciju. Pored toga, uživa u dugim šetnjama obalom i treninzima na otvorenom.

Foto: Privatna arhiva

Sanja je na odmoru u pratnji svoje porodice, gde zajedno uživaju u lepoti i gostoprimstvu Krita, a najbolji ženski fitnes trener Milica Tomović i nekadašnji osvajač medalja u bodibildingu, danas jedan od najtraženijih fitnes instruktora, Igor Jevtić vode računa o Sanjinoj formi.

Fotografije koje je Sanja podelila na društvenim mrežama pokazuju je u opuštenim, ali i aktivnim momentima. Bilo da igra tenis ili uživa u sunčanju pored mora, Sanja zrači zadovoljstvom i srećom.

Sigurno je da će se Sanja vratiti osvežena i spremna za nove profesionalne izazove, a do tada, uživajmo u njenim letnjim avanturama kroz ove prelepe fotografije!

Autor: P. J.