AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Novom jutru sa Deom i Sarapom gledaćete:

Štampu danas prelistavamo sa Žarkom Rakićem, glavnim i odgovornim urednikom dnevnog lista "Politika", Nebojšom Čovićem, predsednikom Košarkaškog kluba Crvena zvezda i Draganom Vujičićem, novinarom "Večernjih novosti".

Da li izlaskom Srpske liste, pada Vlada Ramuša Haradinaja, o brutalnom ugrožavanju i zastrašivanju Srba, izostalim oštrim reakcijama međunarodne zajednice, ali i očuvanju kulturnog nasleđa na KiM, razgovaramo sa ministrom kulture i informisanja Vladanom Vukosavljevićem, osnivačem francuske humanitarne organizacije “Solidarnost za Kosovo” Arno Gujonom, pomoćnikom direktora Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem i direktorom Međunarodnog instituta za bezbednost Orhanom Dragašem.

Ekskluzivni gost našeg programa biće jedan od najuticajnih pisaca današnjice Nil Donald Volš, koji je u svetu poznat po tome što je razgovarao sa Bogom. Kada i kako su ti razgovori počeli, šta mu je sve Bog rekao i zašto ovih dana boravi u Beogradu, saznaćete u našoj današnjoj emisiji.

Kako reagovati u situaciji kada neko pokuša da vam otme torbu na ulici ili kada uhvatite džeparoša u njegovoj nameri, u kom delu Beograda ima najviše džeparoša i kako se od njih zastiti, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Zoranom Pavić, pevačicom, Anom Vračarević, majstorom Realnog aikidoa i Aleksandrom Mitrovićem, šefom Odseka za suzbijanje džepnih krađa Policijske uprave za Beograd.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Kako se pripremaju za predstojeći Collision Fighting League, ko su im protivnici na ovom turniru i kakav rezultat očekuju, reći će nam Dušan Džakić, MMA borac i Rade Opačić, kik bokser.

Gošća rubrike Pod reflektorima biće naša proslavljena glumica Tanja Bošković, sa kojom ćemo razgovarati o desetogodišnjici predstave "Suze su ok", koja će 13. aprila biti obeležena izvedbom u Zvezdara teatru.

Ugostićemo i iluzioniste Piksija i Zeku, koji će nam i ovog jutra pokazati neki od njihovih mađioničarskih trikova.

#Dea Đurđević

#Novo jutro

#Predrag Sarapa

'